Jummaiginjokizake Natsuhonoka

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a mild aroma and a clean taste. It is a Junmai "Aji" Ginjo Nama-shu with a subtle hint of aroma and rice flavor that fills the mouth.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
59%
使用米
Nagano Prefecture Shirakaba Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.9
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Seafood
Tempura of white fish and shaved red ginger

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ito Shuzo Co.,Ltd.
TOP