1 / 2
Jummaiginjokizake Yokobue
Ito Shuzo Co.,Ltd.|Nagano
Ito Shuzo Co.,Ltd.|Nagano
- 味わいの特徴
- It has a full yet refreshing mouthfeel and cool taste that will blow away the summer heat.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Miyamanishiki produced in Suwa, Nagano
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.5
- 日本酒度
- +1
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Shellfish and protein-rich fish sashimi
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃