Yokobue Hiyaoroshi Jummaishu

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味わいの特徴
Sake that has been quietly matured in the brewery for one summer. We used 100% Miyamanishiki produced in Suwa and increased the malted rice ratio to 30%. Please enjoy this full-bodied Junmai sake that fully brings out the flavor of the rice.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Suwa Miyamanishiki
アルコール度
16%
酸度
1.7
日本酒度
+5
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おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Seasonal ingredients such as grilled autumn swordfish

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ito Shuzo Co.,Ltd.
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