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Yokobue Hiyaoroshi Jummaishu
Ito Shuzo Co.,Ltd.|Nagano
Ito Shuzo Co.,Ltd.|Nagano
- 味わいの特徴
- Sake that has been quietly matured in the brewery for one summer. We used 100% Miyamanishiki produced in Suwa and increased the malted rice ratio to 30%. Please enjoy this full-bodied Junmai sake that fully brings out the flavor of the rice.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 65%
- 使用米
- Suwa Miyamanishiki
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.7
- 日本酒度
- +5
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Seasonal ingredients such as grilled autumn swordfish
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃