Matsuo Jummaiginjo Arasebara

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The rice is 100% contract-grown in the Arasebara area of Shinano-cho, and is used in the brewery's traditional handmade process, The brewery uses traditional handmade brewing methods, The brewing process is based on the traditional handmade brewing method, and the mellow aroma of the sake is carefully preserved, The year of brewing, We ship by tank.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
59%
使用米
Contract rice (produced in Arasehara, Shinano-cho, Josuunai-gun, Nagano Prefecture)
アルコール度
17%
酸度
1.8
日本酒度
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takahashisukesaku Shuzoten Co.,Ltd.
TOP