Mizuo Junmaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo-shu is made 100% from a rare variety of rice, "Kinmon-Nishiki" produced in Kijimadaira Village, Nagano Prefecture, and polished to 39%. Long low-temperature fermentation and thorough handcrafting bring out the unique depth, fullness, and breadth of flavor and aroma that are characteristic of Kinmon-nishiki to the fullest extent, and also create a high quality sake that is not boring to drink.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
39%
使用米
Golden Pattern
アルコール度
15%
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tanakaya Shuzoten Co.,Ltd
TOP