Mizuo Daiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This luxurious daiginjo-style sake uses only 39% polished Kinmon-nishiki rice from Kijimadaira Village, Nagano Prefecture, a rare variety of rice. Mizuo Daiginjo-shu is fermented at a low temperature for more than 30 days and thoroughly handcrafted, resulting in a gorgeous, full aroma and elegant flavor, as well as a smooth, soft drinking daiginjo-shu that is unique to Mizuo.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
39%
使用米
Golden Pattern
アルコール度
15%
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tanakaya Shuzoten Co.,Ltd
TOP