Mizuo Karakuti

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
MIZUO is a special dry wine. It is very popular locally. It has a refreshing taste with a subtle aroma and can be enjoyed either hiya or hot. The koji rice is made from Hitogochi (produced in Nagano Prefecture), a 59% polished rice suitable for sake brewing.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
59%
使用米
treat
アルコール度
15%
日本酒度
+6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tanakaya Shuzoten Co.,Ltd
TOP