Kaiun Jummaiginjo Yamadaho

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamadaho is a sake rice that was cultivated in the Taisho era as the mother of Yamadanishiki. It has been cultivated again in Hyogo Prefecture, but in smaller quantities, and only one tank of it was brewed and released as a draft sake. This sake has a soft flavor. It is now available in a pure sake form.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Japanese scallop (Patinopecten yessoensis)
アルコール度
16〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Doi Shuzojo Co.,Ltd
TOP