Kaiun Hananoka Jummaiginjo Namagenshu

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The intense taste and aroma typical of nama-zake can only be enjoyed during the new sake season. Please enjoy the freshness of spring and early summer with a crisp, chilled "Hana-no-Ko Nama-no-Mazake"!
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Mt. Honjo (nickname for Mt. Fuji)
アルコール度
17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Doi Shuzojo Co.,Ltd
TOP