Kaiun Jummai Hiyaoroshi

3.4
8
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味わいの特徴
Sake brewed in winter is refrigerated and stored until fall before shipping, and is called hiyaoroshi. After one summer of maturation, the taste of the sake is further enhanced and the sake becomes a gentle and mild sake with a smooth, square texture.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16〜17%
酸度
1.2
日本酒度
+7
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おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Chinese Cuisine
Chinese Cuisine[Salty]
It goes well with Chinese dishes made with simply seasoned seafood.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Doi Shuzojo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

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