1 / 2
Kaiun Jummai Hiyaoroshi
Doi Shuzojo Co.,Ltd|Shizuoka
Doi Shuzojo Co.,Ltd|Shizuoka
- 味わいの特徴
- Sake brewed in winter is refrigerated and stored until fall before shipping, and is called hiyaoroshi. After one summer of maturation, the taste of the sake is further enhanced and the sake becomes a gentle and mild sake with a smooth, square texture.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 16〜17%
- 酸度
- 1.2
- 日本酒度
- +7
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Chinese Cuisine
- It goes well with Chinese dishes made with simply seasoned seafood.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃