Umenishiki Kansha no Kimochi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is a rich, mellow, dry Junmai Daiginjo-shu that goes well with a variety of dishes. Both the package and taste are gorgeous, conveying an honest "thank you" from the sender.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
style of gagaku based on Tang-era Chinese music and ancient Indian song and dance
アルコール度
15〜16%
酸度
1.5〜1.6
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
TOP