1 / 2
Akaiwaomachi Namaomachi Junmaiginjounama
Toshimori Sake Brewery Co.,Ltd|Okayama
Toshimori Sake Brewery Co.,Ltd|Okayama
- 味わいの特徴
- Junmai Ginjo-shu brewed with Omachi grapes is bottled in its raw state. You can enjoy the fresh aroma only possible with unpasteurized sake.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 使用米
- Yudomachi
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.5
- 日本酒度
- +3
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Spanish mackerel sashimi, kingfish sashimi, Spanish mackerel tataki
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃