Sakehitosuji Kimotojunmaiginjou

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味わいの特徴
It is brewed using an orthodox brewing method that has been handed down since the Edo period (1603-1868), and it takes more than twice as long as usual to grow lactic acid bacteria and yeast in a natural state through a complex brewing process. It can be enjoyed cold or warmed up.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
アルコール度
15%
酸度
2
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おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Other
Sukiyaki, Yakiniku

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Toshimori Sake Brewery Co.,Ltd
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