Fuji Taikan Jyukusei Jyunmai Ginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is stored and aged for more than 600 days in a brewery made of Oyanishi stone. It has a deep aroma, rich flavor, and mild taste. It can be served at room temperature or warmed to around 45°C (45°F) to further enhance its flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
Ibaraki rice, etc.
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Asian Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Boiled fish
Asian Cuisine
stew prepared from ingredients contributed by members of a party, and eaten in the dark for fun

酒蔵の想い

酒蔵情報

Morishima Shuzo Co.,Ltd
TOP