Daiginjo Tenju

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
From the cultivation of the raw material rice "Miyamanishiki" to the sake brewing process, everything is nurtured by the brewery staff. The sake has a clear, light, and mildly sweet quality. Please drink it chilled to enjoy its aroma and sharpness.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Cultivation of Sake with Contracts
アルコール度
17%
日本酒度
+2.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2021 Daiginjo Division Bronze Prize

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Italian Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Seafood dishes (e.g. fugu sashimi) served with ponzu (Japanese citrus juice) or citrus fruits
Italian Cuisine
Cooking that makes the most of the flavors of the ingredients

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

TENJU SHUZO CO., LTD.
TOP