Junmaidaiginjo Tenju

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo has a mellow aroma and a delicate, soft taste, and is brewed using "Sake Komachi," a rice suitable for sake brewing that the Tenju Sake Rice Research Association has been diligently cultivating in Akita.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Tenju Sake Rice Research Association contract-cultivated sake rice Akita Sake Komachi
アルコール度
16%
酸度
1.7
日本酒度
-1.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • International Sake Challenge 2020 Junmai Daiginjo Department Silver Award

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,French Cuisine,Italian Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Seafood dishes served with ponzu and citrus fruits, kaiseki and kappo cuisine
French Cuisine
Cooking that makes the most of the flavors of the ingredients
Italian Cuisine
Cooking that makes the most of the flavors of the ingredients

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

TENJU SHUZO CO., LTD.
TOP