Tenju Kanagari Junmaishu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This time, we made a delicious sake that can be warmed up with the University of Agriculture's flower yeast. It has a characteristic acidity, which has been matured to a good balance of umami and delicious flavor. Please enjoy it lukewarm.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Akita rice
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Deep-fried and stewed eggplant

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

TENJU SHUZO CO., LTD.
TOP