Yoneturu Ginjo Seisai

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味わいの特徴
The aroma is full and slightly subdued, and the mouthfeel is soft and smooth. Enjoy its crisp, refreshing, and gentle flavor.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Dewa-no-sato, etc.
アルコール度
14%
酸度
1.2
日本酒度
+4
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Its refreshing and crisp flavor goes well with sashimi and other dishes where you can enjoy the flavors of the ingredients themselves.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yonetsuru Shuzo Co., Ltd.
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