Yoneturu Junmaidaiginjo Kameno

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This clean and crisp Junmai Daiginjo-shu has a mild aroma and gentle flavor, and is made with Kame-no-o rice produced by the "Takahata-machi Sake Rice Study Group" formed with local farmers.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
tortoise tail
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
It has a gentle and simple flavor, and is recommended as a good match for seafood ingredients.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yonetsuru Shuzo Co., Ltd.
TOP