Hakuro Karakuchitokubetsujummaishu Gimalabel

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai sake is typical of Shiraoi, which values the umami of rice, and has a crisp, dry taste that makes the most of the characteristics of "Gohyakumangoku," Toyama Prefecture's preferred rice for sake brewing.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Toyama Prefecture, JA What a production of Gohyakumangoku
アルコール度
15%
酸度
1.9
日本酒度
+8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sawada Shuzo Co.,Ltd
TOP