Hyakushun Daiginnama

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The squeezed Daiginjo is enclosed at a very low temperature of -2 degrees Celsius. It is highly aromatic and has a very fruity taste.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
アルコール度
15%
酸度
1.2〜1.3
日本酒度
+3〜+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
A fresh sake. Goes well with grilled or boiled fresh white fish.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kosaka Shuzojo
TOP