Hyakush Ginnamacho

0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This ginjo-shu is made by storing pressed ginjo-shu at -2 degrees Celsius. It has a light aroma and taste with a fresh sensation.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
5 million stones
アルコール度
14.8%
酸度
1.3〜1.4
日本酒度
+3〜+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Goes well with fresh fish.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kosaka Shuzojo
TOP