Kanjukumeginjoshu Kankobai Umeshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The finest large, fully ripened plums from Mie Prefecture are individually cleaned by hand and brewed in a sake brewing process. After six months of brewing, the flavor and sweetness of the plums are slowly dissolved into the Ginjo-Umeshu. The full flavor, aroma, and acidity of the plums match each other to create an easy-to-drink plum wine.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
Ginjo-shu (ginjo sake), Nanko plums from Mie Prefecture (fully ripe), sugar
アルコール度
8%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
The flavor and acidity of ume goes well with meat dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kankobai Shuzo Co.,Ltd
TOP