1 / 6
Jummaidaiginjo Kankunosake
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
- 味わいの特徴
- 100% Yamadanishiki produced in Hyogo Prefecture is used. This Junmai Daiginjo-shu is brewed during the time of heavy cold. It has a refreshing aroma and a full flavor unique to junmai sake.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 35%
- 使用米
- Hyogo-ken Yamadanishiki
- アルコール度
- 15〜16%
- 日本酒度
- +5.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It goes well with light dishes. For example, Nagoya Cochin Mizutaki.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃