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Kanjikomi Ginjo
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
- 味わいの特徴
- This is a ginjo sake brewed with highly polished rice suitable for sake brewing. It is a very smooth sake with a fresh ginjo aroma. Please drink it slightly chilled.
- 情報詳細
- 特定名称
- Ginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 50%
- アルコール度
- 15〜16%
- 日本酒度
- +3.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- This sake has a refreshing ginjo aroma and clean sake quality. It goes well with lightly flavored dishes such as steamed sea bream.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃