Kanjikomi Ginjo

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味わいの特徴
This is a ginjo sake brewed with highly polished rice suitable for sake brewing. It is a very smooth sake with a fresh ginjo aroma. 
Please drink it slightly chilled.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
アルコール度
15〜16%
日本酒度
+3.0
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
This sake has a refreshing ginjo aroma and clean sake quality. It goes well with lightly flavored dishes such as steamed sea bream.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kaminoi Shuzo Co.,Ltd
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