Yamadanishikijummaiginjo Odaka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
We have been brewing sake for 150 years in Ohtaka, where the myth of Yamatotakeru no Mikoto's Kusanagi no Tsurugi (Sword of Kusanagi) still remains. We want our sake to be a companion for a relaxing time. This is the desire of the brewers at Kami no I. We think it is good to drink it cold on a hot day or hot on a cold day.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15〜16%
日本酒度
+3.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Ohitakana (boiled greens)

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kaminoi Shuzo Co.,Ltd
TOP