1 / 6
Yamadanishikijummaiginjo Odaka
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
- 味わいの特徴
- We have been brewing sake for 150 years in Ohtaka, where the myth of Yamatotakeru no Mikoto's Kusanagi no Tsurugi (Sword of Kusanagi) still remains. We want our sake to be a companion for a relaxing time. This is the desire of the brewers at Kami no I. We think it is good to drink it cold on a hot day or hot on a cold day.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15〜16%
- 日本酒度
- +3.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Ohitakana (boiled greens)
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃