Jummai Miyamanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
100% highly polished Miyamanishiki rice suitable for sake brewing is used. This sake is different from other products in that it has a refreshing aroma and a clean, refreshing sake quality with a full-bodied flavor. Please drink it slightly chilled.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Mizanjin
アルコール度
15〜16%
日本酒度
+3.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Deep-fried Dishes]
Tempura of wild vegetables

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kaminoi Shuzo Co.,Ltd
TOP