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Hitotsubi Ginjo
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
- 味わいの特徴
- Nama-shu is bottled after being fired (once). You can feel the freshness of freshly squeezed sake. Pour the well-chilled sake into a well-chilled sake cup and drink.
- 情報詳細
- 特定名称
- Ginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Sake made good suitable rice
- アルコール度
- 15〜16%
- 日本酒度
- +5.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Other Western Cuisine
- roast beef
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃