1 / 6
Jummaiginjo Kankunosake
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
- 味わいの特徴
- Junmai Ginjo-shu is brewed with highly polished rice suitable for sake brewing. It is characterized by a soft mouthfeel with a ginjo aroma. It can be served either cold or hot.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Sake made good suitable rice
- アルコール度
- 15〜16%
- 日本酒度
- +3.5
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Grilled Nagoya Cochin
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃