1 / 3
Jummaiginjo
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
- 味わいの特徴
- The light ginjo aroma and clean quality of the sake enhances the flavor of the food.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Sake made good suitable rice
- アルコール度
- 15〜16%
- 日本酒度
- +3.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Its light ginjo aroma and clean sake quality complement food. It is a good match for simmered fish.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃