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Tokubetsujummai Nagoyakuraudo
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
Kaminoi Shuzo Co.,Ltd|Aichi
- 味わいの特徴
- Local rice from Ohtaka, unique yeast developed by Aichi Prefecture, and the skills of a local master brewer all come together to create a sake that is locally produced for local consumption. Enjoy it cold or warmed, however you like to drink it.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Aichi-no-Kaori (Aichi Prefecture)
- アルコール度
- 15〜16%
- 日本酒度
- +3.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Well-roasted thick tofu topped with ginger and soy sauce
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃