Tokubetsujummai Nagoyakuraudo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Local rice from Ohtaka, unique yeast developed by Aichi Prefecture, and the skills of a local master brewer all come together to create a sake that is locally produced for local consumption. Enjoy it cold or warmed, however you like to drink it.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Aichi-no-Kaori (Aichi Prefecture)
アルコール度
15〜16%
日本酒度
+3.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Well-roasted thick tofu topped with ginger and soy sauce

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kaminoi Shuzo Co.,Ltd
TOP