Ginjo Shiboritate No Osakedesu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This freshly squeezed ginjo-shu, which can only be enjoyed during the winter season, is bottled fresh. The fruity aroma and light quality of this sake is only available during this season.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Sake made good suitable rice
アルコール度
15%
日本酒度
+5.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
grilled saury

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kaminoi Shuzo Co.,Ltd
TOP