Shiboritatenamagenshu

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味わいの特徴
This freshly squeezed sake, which can only be enjoyed during the winter season, is bottled in its raw state. Enjoy the mellow taste and aroma that only sake made without a drop of water can offer.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
アルコール度
19〜20%
日本酒度
+2.0
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
boiled tofu

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kaminoi Shuzo Co.,Ltd
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