Kozaemon Jummaiginjobizenomachi Kimoto namashu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The aroma of fresh peaches and grapefruits spreads softly. The lingering aftertaste is harmonious with a firm acidity and umami flavor, and the finish is crisp, making it easy to drink.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Omachi, Okayama
アルコール度
17%
酸度
2.2
日本酒度
±0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Ankake (starchy sauce), Milt with ponzu sauce, Roast beef, Duck meat, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakashima Sake Brewing Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP