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Kozaemon Jummaiginjobizenomachi Kimoto namashu
- 味わいの特徴
- The aroma of fresh peaches and grapefruits spreads softly. The lingering aftertaste is harmonious with a firm acidity and umami flavor, and the finish is crisp, making it easy to drink.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Omachi, Okayama
- アルコール度
- 17%
- 酸度
- 2.2
- 日本酒度
- ±0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Ankake (starchy sauce), Milt with ponzu sauce, Roast beef, Duck meat, etc.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃