Kozaemon Jummaidaiginjo Akaiwaomachi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a pleasant aroma and a dry aftertaste with a full, rich flavor that spreads in the mouth.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
47%
使用米
Akaban Oumachi produced in Okayama Prefecture
アルコール度
16.5%
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Vinegared, tempura, simmered dishes (potatoes), etc.
Japanese Cuisine[Tempura] Other
Vinegared, tempura, simmered dishes (potatoes), etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakashima Sake Brewing Co.,Ltd
TOP