Kozaemon Jummaiginjo Hatsunoshibori

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The top aroma is fresh muscatelike, fragrant and clear, with a good nose. It has freshness, soft flavor, and a moderate sweetness that does not linger.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Dewa Sanzan produced in Yamagata Prefecture
アルコール度
15〜16%
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
Tempura, Oden, Dashimaki Tamago

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakashima Sake Brewing Co.,Ltd
TOP