Junmairokuwarigobu banshu Yamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It used to be a sake with a matured aroma, but we have made minor changes. It has a mild aroma with hints of banana and Japanese pear, and a good balance of deep umami and acidity. It has been reborn as a "clear, umami and spicy" type of sake that is full of flavor and easy to drink. We recommend heating it up.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Yamadanishiki produced in Hyogo Prefecture
アルコール度
15.5%
日本酒度
+0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Cheese
Cheese[Hard Cheeses]
Cheese, fried chicken, oden

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakashima Sake Brewing Co.,Ltd
TOP