Kozaemon Yamahaijikomimurokanamagensyu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The use of koji produced in a "hot and humid koji room" gives this sake a unique flavor width and complexity among Kozaemon products. It has an upfront aroma of dried apricots, raisins, and honey. It is guaranteed to excite drinkers with its punchy umami and acidity. 2021 Patisserie Sadaharu Aoki Paris used it for their chocolates.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
70%
使用米
Yamadanishiki produced in Hyogo Prefecture
アルコール度
19%
酸度
3.0
日本酒度
-10
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Cheese
Cheese[Soft-ripened]
Easy to pair with nuts, cheese, and snack foods. Ginger ale is also recommended. It is also delicious warmed or chilled.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakashima Sake Brewing Co.,Ltd
TOP