Takijiman Jummaidaiginjo Takumi Sanjugo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai daiginjo is made from contract-grown Mie Yamada-Nishiki from Iga, polished to 35%. It is a gem of gentleness and elegance, the ultimate in "Takihanto-ness".
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Mie Yamada Nishiki
アルコール度
16〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takijiman Shuzo Co.,Ltd.
TOP