Takijiman Jummaiginjo Gimpugoju

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Ginjo with a rice polishing ratio of 50% using Hokkaido's sake rice "Ginpu". The mellow flavor of Ginpu makes the most of its familiarity. As the name suggests, you can enjoy a fresh fruity aroma as if a breeze of ginjo aroma is blowing gently. The fresh acidity and spacious flavor make this a pleasant bottle.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Hokkaido Ginpu
アルコール度
16%
酸度
1.7
日本酒度
+8.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takijiman Shuzo Co.,Ltd.
TOP