Takijiman Jummaiginjo Kitashizuku Goju

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is made from 50% polished "Kitashizuku" sake rice grown in Hokkaido. The crisp, clean, refreshing taste makes it a perfect summer drink. It is a perfect summer bottle.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Hokkaido Filtration
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takijiman Shuzo Co.,Ltd.
TOP