Suppin Rumikonosake Tokubetujunmaimurokanamagenshu Kyugokobo

3.5
5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The sake is bottled as it comes out of the tank (funakuchi). It is unfiltered, carbon-free, additive-free, and unpasteurized Junmai-shu, hence the name "Suppin". It features a punchy flavor and a firm, crisp taste. Please enjoy the real pleasure that can only be experienced in the brewery. This sake is unpasteurized, so please drink it as soon as possible. Also, because it is unfiltered, there is some ooze.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
アルコール度
18%
酸度
1.6
日本酒度
+7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Moriki Shuzojou
TOP