Tokubetsujummaishu Hanabusa Munouyakuyamadanishiki

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This special junmai sake uses Yamada-Nishiki, a pesticide-free rice grown by contract farmers in Iga and the brewery itself, as the raw material. Yamada-Nishiki's delicious flavor, mild aroma, and soothing taste. Enjoy the special flavor brewed with robust sake rice from Iga. Recommended to be served at room temperature or warmed.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
pesticide-free Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.6
日本酒度
+9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Moriki Shuzojou

取り扱っている飲食店

TOP