Daiginjo Wakaebisu Gonenjukusei

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味わいの特徴
Wakabisu is the highest quality sake brewed by hand with 100% polished Mie Yamadanishiki, the king of sake rice. It has been carefully matured for five years in a cold storage cellar in a bottle. Please enjoy its fine, rich, mature taste.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Mie Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+3.0
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おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Gentle sweetness matches white fish sashimi

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakaebisushuzo Kabushikigaisha
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