Jummaiginjo Gizaemon

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Refreshing aroma and clean taste. It enhances the flavor of dishes and leaves a refreshing aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Mie no Emi et al., Gomangoku
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Italian Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Not only for basic Japanese dishes, but also for tempura, fried chicken and fish.
Italian Cuisine
Goes well with Italian dishes such as Pizza Margherita

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakaebisushuzo Kabushikigaisha
TOP