Nigorizake Jummaiginjo Gizaemon

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味わいの特徴
Gizaemon nigorizake is made by roughly straining the sake must brewed from 100% new rice and bottled as it is, and is only available during the extremely cold season. Enjoy its mellow aroma, refreshing sweetness, and pleasant throatfeel.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
17%
酸度
1.9
日本酒度
1
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おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
Fried oysters, tofu gratin, miso nabe, oden, and beef suji. It goes well with body warming cream cheese, clam chowder, soybean milk chicken dumpling casserole, potato salad maru winter dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakaebisushuzo Kabushikigaisha
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