Sodatemoto Jummaiginjo Maho

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Shinshu was born in the rich natural environment of Iga-Aoyama, a deep green mountain. It is a junmai ginjo-shu made by skillfully utilizing the mysterious power of nature, incorporating the natural lactic acid bacteria indigenous to the brewery, and taking the time to carefully nurture the yeast and the sake mother. It is a sake with an aromatic fragrance and a mild, full-bodied, deep flavor. It can be enjoyed in a wide range of temperatures, from chilled to warmed.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Japanese Eel] Grilled, Other
The clean acidity goes well with eel.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakaebisushuzo Kabushikigaisha
TOP