Seishu Jummaidaiginjo Gengen

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This product is made from Yumesansui rice, which is carefully polished in-house to 50% and fermented gently. It has a rich, mellow flavor with a gorgeous aroma. Since its release in 2004, this sake has won the Superior Award at the Nagoya Regional Taxation Bureau's Sake Brewers' Association for three consecutive years. Please enjoy "Genzan" to your heart's content, the crystallization of our brewing technology.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yumesansui produced in Aichi Prefecture
アルコール度
17.5%
酸度
1.8
日本酒度
+1.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • KAN SAKE AWARD 2020 Gold Medal in the Premium Heated Sake Category, Heated Sake Contest 2020 (5 times Gold Medal winner)

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Deep-fried Dishes]
It goes well with fried chicken, miso katsu (pork cutlet), and other rich dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP