Seishu Yumesansuigowarigobu Oku Natsukasumi Namazake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo-shu is made entirely from Yumesansui, a high-quality sake rice grown under contract in Okumikawa. It is freshly squeezed in early spring and slightly muddled to soften its roughness and mellow it out. It is a slightly dry sake with a refreshing aroma and thirst-quenching taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yumesansui produced in Aichi Prefecture
アルコール度
16%
酸度
1.8
日本酒度
+1.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2015 Sparkling SAKE Category: Top Gold Award

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
Refreshing and slightly carbonated, it goes well with tempura and other dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership

取り扱っている飲食店

TOP