Seishu Murokagenshu Ayuchi Hatsushiborinamazake

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味わいの特徴
This sake was created by using all Yumesansui sake rice produced in Aichi Prefecture, manually making koji and meticulously managing the unrefined sake. It is characterized by both a gorgeous aroma and a rich, mellow flavor. We hope you will enjoy this confident brew to your heart's content.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yumesansui produced in Aichi Prefecture
アルコール度
17.5%
酸度
1.9
日本酒度
+2.0
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Deep-fried Dishes]
It goes well with fried chicken, miso katsu (pork cutlet), and other rich dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
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